Bilvård för att få bilen fin inför balen

Skolbalen när man gick ut gymnasiet, det var verkligen ett stort firande. Kommer ihåg det som att det var igår, åtminstone eftermiddagen och början på kvällen. Sen drack jag nog lite för mycket och festen spårade ur för sen är minnena lite mer suddiga. Men det är väl nästan lite kul också, samtidigt som det kan vara obehagligt, för att det är ett tecken på att man ändå har haft det kul.

Nu i vår så är det dags för en av mina kusiner att gå på balen och de har redan frågat mig om jag kan köra bilen för dem. Har en snygg gammal bil som jag har ärvt av min farfar som passar perfekt för både baler och bröllop. Brukar få köra med den. Det viktigaste blir dock att göra rent den. Nu har den fått stå i garaget och jag har nästan glömt av den lite. Farfar var väldigt noga med bilvård och tog hand om bilen flera gånger i veckan så han skulle nog vara väldigt besviken på mig. Men jag brukar inte göra det själv, kan inte så mycket om bilar, så lämnar in den för bilvård till No. 1 Bilvård i Hisings Backa.

Speciellt nu när det är för bal där alla ska kolla på bilen och den är så pass viktig ändå så känner jag att jag kommer att behöva bli ordentlig bilvård från No. 1 Bilvård för att jag ska kunna visa upp den med gott samvete. Och för min kusins skull, som ska få ha den bästa festen på balen som de någonsin haft, så är det värt det. Ska nog åka ut till Hisings Backa och boka en tid för bilvård hos No. 1 Bilvård redan idag. Bättre att vara ute i got tid än att vara för sen.