Trasig mobil efter bästa festen

Vet att jag har skrivit många blogginlägg idag så hoppas på att ni kan ursäkta mig i det man jag känner mig väldigt inspirerad. Eller snarare så att det är så mycket jag måste göra och som händer i livet att jag behöver skriva av mig. Det är som en form av terapi, det här med att skriva.

I alla fall med festen som var här om dagen som jag nämnt några gånger så lyckades jag även göra sönder mobilen. Det borde väl varit det första jag skrivit här ändå egentligen, jag menar mobilen är ju som en förlängning av armen och nu när den är inne för mobilreparationer hos ITelecom så känner man sig nästan naken. Jag har ju fått en lånemobil att ha under tiden men det är ändå inte samma sak. Det är inte min mobil och den har inte mina saker. Inte alla mina mobilnummer.

Det var direkt morgonen efter festen som jag såg på mobilen och insåg att skärmen på den var sprucken. Kom inte ihåg att jag skulle ha tappat den i marken dagen innan på själva festen och tror faktiskt inte att jag gjorde det. Inte på själva festen i alla fall. Känns mer rimligt att jag tappade den när jag kom hem då eller när jag gick från bilen och in för då var jag så trött att jag inte kommer ihåg någonting alls direkt så det är ganska rimligt att det var där jag tappade mobilen mot asfalten så att skärmen sprack.

Jag ska dock få tillbaka den snart. När jag var på ITelecom och pratade med dem och de sa att de skulle kunna fixa mobilreparationerna så sa de att det inte skulle ta mer än några få dagar. Eller de frågade hur lång tid jag kunde tänka mig att vara ifrån min mobil för att de hade väldigt mycket att göra och många mobiler inlämnade för mobilreparationer i ITelecom-butiken och om jag kunde vänta några dagar extra så vore det väldigt bra. Så då sa jag att det inte var några problem.