Skönt med städservice efter festen

Hallå där!

Ni kanske inte trodde att det skulle bli något inlägg dagen efter ett bröllop men jodå jag har faktiskt gott om tid för min käre bror gjorde ett riktigt smart val och bokade in städservice till lokalen i Tyresö där middagen ägde rum. Nu var det inte jag som gifte mig men däremot var jag bestman och toastmaster så jag kände ett visst ansvar av att hjälp till såhär dagen efter. Klockan är snart tre på eftermiddagen och vi har bara varit vakna i ungefär två timmar, med det sagt kan vi alla konstatera att det blev en sen kväll igår. Det roliga är att jag vaknade med sådan ångest om att jag skulle behöva städa, jag hade inte en blekaste aning om att brorsan hade beställt städservice. Med en rejäl huvudvärk gick jag upp och tog mig mot lokalen som bara låg några hundra meter bort från boendet i Tyresö. När jag stiger in i salen så märker jag att det inte är någon annan där, jag tänkte inte så mycket på det utan jag började lite smått städa och jag hann hålla på i en halvtimme innan jag hade fått nog. Jag ringde till bröllopsparet och frågade varför de inte var här än, varpå min bror inte har en aning om vad jag menar. Efter några minuters förklaring så bryter han ut i skratt och säger åt mig att jag kan åka därifrån för att det kommer städservice om någon timme. Det var bara att ta sig tillbaka till boendet och få lite mat i magen. Så här ligger jag nu på mitt rum och kollar på lite tv och behöver inte oroa mig någonting över städning, det känns väldigt skönt. Jag har numera fört in städservice som krav om jag ska agera bestman eller toastmaster igen.