Problem med bilen efter en sen fest

Vet inte vad som hände med bilen men när jag tog den hem efter en fest här i förra veckan så började plötsligt bromsarna att krångla. Det var inte så att de inte fungerar helt utan mer att de var lite för tröga och att jag var tvungen att trycka väldigt hårt för att den skulle känna av det och sådant ska väl inte bara sluta fungera sådär. Har i alla fall inte vågat köra något mer efter det och jag stannade faktiskt bilen redan då på väg hem från festen för att vi passerade JLs Mek & Service. Så jag stannade där och ringde till min kompis som kört precis efter mig och låg hack i häl så att hon också körde in där på gården och plockade upp mig och körde hem mig.

Sen dagen efter, lite senare på dagen när jag återhämtat mig någorlunda efter den sena festen och natten, så tog jag mig till JLs Mek & Service och förklarade varför min bil stod på deras gård. Och så bad jag om de kunde göra en felsökning och sa att det nog skulle behövas lite bilreparationer för att bromsarna på den inte riktigt fungerade. Och de kollade på det men det var tydligen väldigt mycket mer komplicerade problem än att det skulle hittas och lösas allting då. Så jag lämnade kvar bilen för bilreparationer på JLs Mek & Service och så skulle de fixa allting och sen ringa när de var klara.

Lite jobbigt nu när jag har varit ute på nätterna. Som nu antagligen redan gissat så brukar jag vara nykter och det är därför jag kan köra. Inte för att jag är nykterist utan för att jag vet att det är så mycket bättre för kroppen att inte få i sig en massa onödig alkohol.