Att festa på ett betonggolv

Jag är för att göra mycket på egen hand. Att försöka göra sitt bästa för att genomföra lättare snickeriarbeten och renoveringar i hemmet på eget bevåg istället för att bara överlåta det till företag och andra hantverkare hela tiden. Sen är det klart att alla arbeten inte går att göra själv och inte bör göras på egen hand. Det gäller bland annat för arbeten som rör elinstallationer och betong. Elarbeten för att sätta upp snygga ljusslingor som fungerar för fest och partyn behöver alltid göras av en behörig elektriker och betongarbeten behöver dessutom moderna maskiner för att det ska kunna genomföras på ett säkert sätt.

När vi fixade vårt golv i garaget som är i betong så fick vi hjälp från de på Mälardalens Betong Entreprenad AB i Strängnäs som sysslar med betong och det blev faktiskt väldigt bra. Nu brukar vi har mycket fester och sånt där eftersom det blir en stor lokal och så gör det ingenting om folk på festen spiller någonting på golvet utan det är bara att torka bort det. Är positivt överraskad över resultatet som vi fick. Tyckte att de på Mälardalens Betong Entreprenad AB var väldigt trevliga också, väldigt personliga. Bjöd dem på kaffe en eftermiddag när de var här och fixade ute i garaget.

Tycker att man får lite dåligt samvete när man själv är inomhus med familjen och har det bra medan hantverkarna ska jobba och slita i garaget med betonggolvet för att vi ska få det bra. Men det är klart, det är ju deras jobb, så de kanske inte alls tycker att det är så illa ändå. Verkar som att just de arbeten som Mälardalens Betong Entreprenad AB i Strängnäs jobbar med dock är väldigt tunga arbeten så de som jobbar hos dem kan knappast behöva gå till gymmet efter jobbet i alla fall.

Känns som att det är dags att planera en ny fest nu som ska vara ute i garaget på golvet där. Med lampor och diskokulor och allting. Ser fram emot det!