Att beställa catering för festen är det bästa du kan göra

Det är kul med stora fester men det är klart att det blir väldigt mycket mer att fixa med. Det blir lite jobbigt och tröttsamt också men sen är det inte så ofta man har det så att det blir värt att bli lite extra trött och få kämpa lite med stress. Det är ingenting man dör av.

Däremot så tycker jag att matlagning blir väldigt jobbigt om man är många. Så är det en fest med många människor, kanske ett dop med firande eller en 50-års fest så tycker jag att catering är ett otroligt bra alternativ. Att bara beställa hem mat via catering i Alingsås så att det serveras åt gästerna. Då kan man städa och fixa med pynt och lokaler och sådant och i stort sett strunta i maten.

När min mamma fyllde femtio så beställde vi catering från Mörlanda Livs i Alingsås och det blev hur lyckas som helst. Alla tyckte att maten var väldigt god. De kom i god tid innan festen och vi fick precis det vi hade beställt. Vi hade ganska höga krav på det också eftersom många i vår släkt är allergiska och har olika preferenser, några vegetarianer och några som bara äter fisk och se några som äter kött men inte fisk. Så det var skönt att de på Mörlanda Livs förstod oss och kunde dela upp allting på oika serveringsfat så att alla kunde plocka av det utan att rätterna hade rört vid varandra.

Tror faktiskt att jag ska beställa catering från Mörlanda Livs nästa gång det blir aktuellt också. Nästa gång jag ska ha fest i Alingsåsområdet, för så pass nöjd var jag med dem.